Wie zijn wij

Van het Croyse land; genoemd naar het prachtige landgoed rondom kasteel Croy waar Toos & Toon Hagelaar samen met Flatcoats Billy, Kate en June  woonachtig zijn.

Zo’n zes jaar geleden heeft Marieke Heinsbergen-Hagelaar, dochter van Toos en Toon,  de kennelnaam overgenomen. En bij haar woont Sef van het Croyse land.

Samen dragen zij er nu zorg voor dat alle benodigde gezondheidsonderzoeken volgens richtlijnen van de FRC (heupen, knieën, ogen) nageleefd worden. Er wordt met de honden actief getraind én er worden regelmatig shows bezocht om te bekijken wat de kenners van onze honden vinden. Ons doel is tenslotte gezonde, mooie honden fokken.

Tot op de dag van vandaag worden de pups geboren nabij het Croyse landgoed in Lieshout, midden in de woonkamer van Toon & Toos. Daar blijven ze tot ze  7 weken oud zijn en naar hun nieuwe baasjes mogen. De pups worden in deze prachtige, maar vooral ook rustige omgeving groot gebracht en er wordt hier een begin gemaakt aan de socialisering en zindelijkheid van de pups.

Nadat de FRC de ´puppy aanleg test´ heeft afgenomen, worden door ons de pups gekoppeld aan hun nieuwe baasjes. Wij kijken op basis van de puppytest en het nauwe contact met de nieuwe baasjes bij welk gezin de pup het beste past.

Ook trainen wij volop met onze honden en streven wij er naar mooie werk diploma’s te behalen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust eens lekker rond op onze site en voor vragen kun je me gerust mailen marieke-niels@hotmail.com

Bellen mag natuurlijk ook 06-12575491pups05