Info voor nieuwe baasjes

Na een dracht van ongeveer 63 dagen worden de pups geboren in een werpkist. Dit is een speciale kist waarin de moeder niet geheel tegen de rand kan gaan liggen. Zo zorgen we ervoor dat de pups nooit klem kunnen komen te zitten tussen hun moeder en de wanden van de “kist”.

In de eerste 4 weken zijn de pups heel kwetsbaar en hebben ze weinig weerstand. Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om in die periode geen bezoek toe te laten om zo onze pups te beschermen tegen ziektes en infecties van buitenaf. Na deze periode zijn de nieuwe baasjes van harte welkom om een lekker “bakkie koffie/thee” te komen drinken en natuurlijk beschuit met muisjes te eten!

Tijdens de bezoekperiode streven wij ernaar om een aantal keren af te spreken. Op deze manier kunnen we een goede indruk krijgen en nagaan wat de verwachtingen zijn van de nieuwe baasjes ten aanzien van de pup. Na de puppytest maken wij een goede match tussen de juiste hond met het juiste gezin.

Mochten er vragen zijn bel gerust. Wij staan ALTIJD klaar om u vragen te beantwoorden. Ook zoeken we mee naar een goede oplossing voor problemen. Dit doen we ALTIJD ook al heeft uw hondje het nest al lang verlaten.

Hieronder vindt u een aantal interessante stukjes om eens door te lezen. Zo bent u nog beter voorbereid op de komst van een nieuwe huisgenoot in uw gezin.

Tevens werken wij met het koopcontact van de FRC (download en/of lees dit hier)  Hierdoor weet u waar u voor tekent op de dag dat u uw puppy komt ophalen. Zijn er na het lezen van het koopcontract nog vragen dan zullen wij die uiteraard beantwoorden.