En toen gingen ze bijna naar hun nieuwe baasjes!

Het is bijna zover…..

De pups gaan het nest verlaten en de wijde wereld in!

De nieuwe baasjes hebben er allemaal heel veel zin in en de hele pup uitzet is bij elkaar gekocht en gezocht, stuk voor stuk zijn alle nieuwe baasjes groot en klein er helemaal klaar voor. En wat zijn wij als fokker weer blij met al deze enthousiaste mensen! En wat hebben ze allemaal aandachtig zitten luisteren naar onze adviezen terwijl ze lekker met de pups aan het knuffelen waren.

De laatste kijkdag is zaterdag geweest en a.s. zaterdag verwachten we de testers van de Frc voor de puppytest. Wat gaat daar uit komen en sluit dit aan bij de bevindingen van hun pleegvader en moeder….??? ┬á En welk pupje zal met wie mee gaan…. en hoe zal het ze vergaan de eerst nachten, de eerste wandelingen etc. we zijn benieuwd!

Op Eerste en Tweede kerstdag worden ze in hun nieuwe mandjes gelegd!

Heel veel geluk allemaal het ga jullie goed lieve pups en nieuwe baasjes!